Nyomtatás

Nyári tudnivalók

Kedves Szülők!

Nyári teendők:
1.    A babák fürdővizét következetesen tartsátok 30 fokon, és minden fürdésnél továbbra is locsoljátok az arcukat a tanult módon!

2.    Ha módotok van rá, minél többet vigyétek vízbe gyermeketeket, de soha ne engedjétek olyan vízbe, amelynek tisztasága kétséges. Kimondottan ellenjavalltak a strandok és nagy forgalmú uszodák gyermekmedencéi. A természetes vizek közül nem javaslom a Velencei tavat, a Dunát, és általában a nagy forgalmú strandokat.

3.    A gyakorlatokról:
-Minden olyan gyakorlatot csinálhattok önállóan, amit nálunk is csináltatok, és biztonságosan végre is tudjátok hajtani, de figyeljetek, hogy maximum 30 percet legyetek egyszerre a vízben.
-Ha a víz 30 foknál hidegebb, akkor a benne töltött időt csökkenteni kell!
-Ha lehetőségetek van egy nap többször is úszni, akkor az 1 évnél fiatalabb babák mindenképp aludjanak a két úszás közt!
-Úszógumi és karúszó használatát rendszeresen, állandó jelleggel nem javaslom!
-Ha a nyaralás alatt más óráin vesztek részt, kérlek, alkalmazkodjatok az ottani oktató kéréseihez! Ne kritizáljatok, hiszen a mi óráink sem sikerülnek mindig tökéletesen!

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel a nyári-őszi dolgokkal kapcsolatban, keressetek nyugodtan a honlapon megadott telefonszámon , de inkább az esti órákban; vagy e-mailban,ill. a fb Vizipocok oldalán.

Jó pihenést és kellemesen eltöltött nyarat kívánok: Hajni